EVENIMENTE.png

Dacă sunteți în căutarea unei locații exclusiviste care să vă găzduiască următorul eveniment privat sau corporate, ați ajuns la destinație. o locație ideală pentru mai multe tipuri de evenimente:

nunta.png

Îți oferim o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Atmosfera elegantă și caldă, relaxată și impresionantă pe care ți-o punem la dispoziție, tehnologia de ultimă oră, servirea impecabilă, preparatele rafinate și ambientul relaxant sunt rețeta succesului și constituie combinația potrivită pentru un eveniment de bun gust.

---------------------

 La nunta voastră voi sunteți cele mai importante persoane. O să fiți mereu în centrul atenției și stim că vă doriți ca invitații voștri să se simtă nemaipomenit. De aceea o să fim atenți ca zilei speciale petrecute la noi să nu-i lipseasca nimic. Vă oferim clipe magice într-o ambianță fermecătoare, o servire impecabilă și meniuri delicioase.

botez.png

Acesta este un eveniment unic în viața voastră și a copilului vostru. De aceea meritați tot ceea ce este mai bun. Și pentru că momentele speciale sunt amintiri care rămân, vrem să vă bucurați de o ambianță plăcută alături de cei dragi. Noi vom face toate pregătirile necesare pentru a vă oferi momente fericite cu familia și prietenii dragi vouă.

evenimente_corp.png

Sala noastră de evenimente prezintă flexibilitatea necesară organizării diverselor tipuri de evenimente business precum conferințe, prezentări, cine cu parteneri, strângeri de fonduri etc. Știm că profesionalismul merge mână în mână cu un eveniment corporate reușit așa că pentru noi satisfacția dumneavoastră și a partenerilor dumneavoastră este o prioritate.