contur_logo.png
TERRA_LOGO_PRINCIPAL.png
TERRA_LOGO_PRINCIPAL.png
despre.png

Atenția sporită la detalii și serviciile Premium încadrează Terra Luxury în categoria sălilor de evenimente de lux.

Într-un mod discret şi eficient, Sala de evenimenteTerra Luxury este dotată cu cea mai avansată tehnologie pentru evenimente de succes: Wi-Fi de mare viteză, efecte de lumini şi proiecţie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale. Terra Luxury se mândrește cu un salon de evenimente de 420 de locuri, la care se adaugă cele 40 de locuri ale terasei si un spațiu verde, special amenajat pentru relaxare. 

Facilitățile oferite de Terra Luxury acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spațiu să atingă perfecțiunea: chef executive de talie internațională, o terasă multifuncțională care poate fi amenajată pentru cocktailuri şi ceremonii în aer liber, locuri de parcare, camere pentru invitati, apartament DeLuxe pentru miri şi nu în ultimul rând, o echipă dedicată, formată din cei mai buni şi experimentaţi profesionişti.

---------------------

Experiență în domeniu va garanta reușita evenimentului dorit. Event plannerul nostru vă oferă consultanță și soluții optime în organizarea evenimentelor din forma incipientă și până la finalul acestora.

contur_5.png
Executive Chef.png

Executive chef-ul nostru, Calin Moldovan, are o experienta de 20 ani in domeniu si nu a incetat nicio clipa sa iubeasca ceea ce face. Este membru in Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism. De-a lungul  carierei, a participat la multe concursuri iar cel mai bun rezultat l-a obtinut la prestigiosul concurs national ‘’Arena Bucatarilor’’, obtinand locul trei. 

contur_5.png
8

8

4

4

13

13

10

10

11

11

7

7

6

6

5

5

3

3